probeer ook eens ons

speciaal broodje van de maand

Logo

Catering


Broodjeslunch
Bij Lunchroom Atlantic kunt u terecht voor een keur aan belegde broodjes.
Van een overheerlijk broodje half om tot onze bekende "Lunchtip". Keuze genoeg...Op onze bestellijst vindt u al onze suggesties en meer

Broodjes bestellen
Broodjes kunt u bestellen via de bestellijst op onze site maar het kan ook gewoon telefonisch. De door u bestelde broodjes kunnen wij bij u bezorgen, mits u in ons bezorggebied zit en voor welke we boven een bedrag van 15 euro geen bezorgkosten rekenen, of u kunt de broodjes ook ophalen. Voor bestellingen buiten het Scheepvaartkwartier geldt een minimale besteding van 30 euro. Is dit buiten Rotterdam Centrum geldt een minimale besteding van 45 euro. Uw bestelling zien we graag voor 10 uur 's ochtends dezelfde dag tegemoet,eerder mag natuurlijk altijd, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de door u bestelde broodjes/ lunch op de afgesproken tijd klaarstaat of bij u op kantoor kan worden bezorgt. Bestellingen die na 10 uur worden gedaan, daarvan kunnen wij niet garanderen dat het bezorgt wordt op het door u aangegeven tijdstip. Als er grote drukte bij ons is zullen wij u hierover informeren en met u een ander tijdstip overleggen.

Vergaderlunch
Heeft u een vergadering of organiseert u een andere bijeenkomst rond de lunch. Bestel uw lunch dan bij Lunchroom Atlantic. Wij kunnen de lunch vanaf 4 broodjes representatief voor u op een schaal aanbieden. Wij kunnen uw lunch ook compleet maken met drank naar keuze.

Kijk op onze bestellijst voor alle mogelijkheden of neem even contact op met ons.

Bij bestellingen onder een bedrag van 15 euro brengen wij 3,50 euro bezorgkosten in rekening. Ons bezorggebied is momenteel nog Scheepvaartkwatier, valt u hierbuiten bel ons gerust voor de mogelijkheden.