Create an Account

Shopping cart

Close

Geen producten in de winkelwagen.

Broodjeslunch
Bij Lunchroom Atlantic kunt u terecht voor een keur aan belegde broodjes. Van een overheerlijk broodje half om tot onze bekende “Lunchtip”. Keuze genoeg …
Op onze bestellijst vindt u al onze suggesties en meer.

Broodjes bestellen
Broodjes kunt u bestellen via de bestellijst/menukaart op onze site maar het kan ook gewoon telefonisch. De door u bestelde broodjes kunnen wij bezorgen, wij hanteren verschillende bezorgkosten afhankelijk van de totaalprijs en locatie. Afhalen kan natuurlijk ook.

Bezorgkosten
Standaard bezorgkosten : € 5,50
Bestellingen binnen het Scheepvaartkwartier : Gratis
Bestellingen Rotterdam centrum vanaf € 30,- : Gratis
Bestellingen overige gebieden in Rotterdam, vanaf € 50,- : Gratis

Uw bestelling zien we graag voor 10 uur s’ochtends dezelfde dag tegemoet, eerder mag natuurlijk altijd zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de door u bestelde broodjes/lunch op de afgesproken tijd klaarstaat of bij u op kantoor wordt bezorgd.  Bestellingen die na 10 uur worden gedaan, daarvan kunnen wij niet garanderen dat het bezorgd wordt op het door u aangegeven tijdstip. Als er grote drukte bij ons is zullen wij u hierover informeren en met u een ander tijdstip overleggen.

Vergaderlunch
Heeft u een vergadering of organiseert u een andere bijeenkomst rond de lunch. Bestel uw lunch dan bij Lunchroom Atlantic. Wij kunnen de lunch vanaf 4 broodjes representatief voor u op een schaal aanbieden. Wij kunnen uw lunch ook compleet maken met drank naar keuze.
Kijk op onze bestellijst/menukaart voor alle mogelijkheden of neem even contact op met ons (010 – 414 42 15).

Back to Top